Αναβίωση Ταμπάκικων Αγίας Κυριακής, Χανιά - Πετραντωνάκη, Κωνσταντίνα
[Αναβίωση παλιών βυρσοδεψείων στα Χανιά. Μετατροπή τους σε ξενώνες-μαγειρείο-εργαστήριο εκμάθησης τέχνης της βυρσοδεψείας-βοηθητικοί χώροι. Διαμόρφωση περιπάτου στο λόφο Καυκαλά, κέντρο ενημέρωσης με λειτουργία σε συνδυασμό με τα παλιά βυρσοδεψεία.]