Ένταξη δραστηριοτήτων οικοτουρισμού στην περιοχή του φράγματος της λίμνης Νικολάου Πλαστήρα - Σακκά, Ευθαλία
[Στόχος της εργασίας ήταν η ένταξη δραστηριοτήτων με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, την προστασία του οικοσυστήματος, την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το περιβάλλον. Έμφαση δώθηκε στη δημιουργία παιδικής κατασκήνωσης που αποτελεί μέρος του δικτύου και στην ένταξή της στο τοπίο.]