Δημόσιος χώρος και κτίριο : η πλατεία δημαρχείου στο Μοσχάτο - Βαρούχα, Αικατερίνη - Μαρία
[ Ο χώρος που αποτέλεσε το πεδίο για την εξέλιξη αυτής της εργασίας βρίσκεται στο Μοσχάτο. Το Μοσχάτο είναι ένας μικρός σε έκταση Δήμος ( 22.000 κάτοικοι ) που βρίσκεται στα νότια της Αθήνας. Στο βόρειο τμήμα του ο Δήμος διασχίζεται από τη λεωφόρο Πειραιώς, έναν από τους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας που στο παρελθόν αποτέλεσε άξονα ανάπτυξης σημαντικής βιομηχανίας , καθώς και από τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Στα νότια η περιοχή καταλήγει στη θάλασσα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι αποκομμένη από αυτήν ύστερα και από την κατασκευή της υπερυψωμένης λεωφόρου Ποσειδώνος το 1967. Από τα ανατολικά ο Δήμος συνορεύει με το Δήμο της Καλλιθέας με φυσικό όριο τον ποταμό Ιλισσό, ενώ από τα δυτικά με την περιοχή του Νέου Φαλήρου με φυσικό όριο τον ποταμό Κηφισσό. Το Μοσχάτο είναι Δήμος μεσαίων εισοδημάτων που ωστόσο τα τελευταία χρόνια , λόγω και των φυσικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή , παρατηρείται έντονη οικοδομική δραστηριότητα με αποτέλεσμα τη σταδιακή αντικατάσταση μονοκατοικίων από σύγχρονες πολυκατοικίες. Η πόλη είναι ανεπτυγμένη σε.. αυτήν.]