Οινοποιείο στη Μαντινεία - Δημάδη, Κατερίνα
[Αντικείμενο της διπλωματικής είναι μία μονάδα παραγωγής οίνου στην περιοχή της Μαντινείας. Κύριος σκοπός της διπλωματικής είναι η σύλληψη και ο σχεδιασμός ενός κτιρίου το οποίο αφ'ενός να είναι λειτουργικό και να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου βιομηχανικού κτιρίου παραγωγής οίνου, αφ'ετέρου να έχει εξ' αρχής τις προδιαγραφές ενός κτιρίου ανοικτού στο ευρύ κοινό. Το κτίριο αναπτύσσεται σε δύο κύριους άξονες. Ο πρώτος, που συγκεντρώνει τη διαδικασία παραγωγής (χώρος ζύμωσης, κάβα, χώροι διοίκησης), είναι παράλληλος με τη φορά του αμπελιού στον άξονα βορρά-νότου και ο δεύτερος, που αφορά στις βοηθητικές λειτουργίες του οινοποιείου (πωλητήριο, εστιατόριο, αίθουσα πολλαπ. χρήσεων,ξενώνες), εκμεταλλεύεται την κλίση του εδάφους καθώς τοποθετείται κάθετα σε αυτήν. Σημαντικές συνθετικές αρχές στις οποίες δόθηκε έμφαση ήταν το κεντρικό κτίριο να διαμορφώνεται σε επίπεδα ώστε να γίνεται χρήση της βαρύτητας κατα τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας και το κτίριο συνολικά να εντάσσεται με όσο το δυνατόν πιο ήπιο τρόπο μέσα στο φυσικό τοπίο του αμπελώνα.]