Ένας ρόλος για το ελαιοτριβείο Ταπανλή στον παλαιόκηπο Γέρας Λέσβου - Δανίας Βασίλειος
[Η πρόταση αποκατάστασης-επανάχρησης του ελαιοτριβείου βασίστηκε στη θέση ότι το παλιό δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ως στοιχείο του παρελθόντος με μουσειακή χρήση. Έτσι με την πρόταση επιδιώκεται η διαμόρφωση ενός σύγχρονου ολοκληρωμένου συγκροτήματος το οποίο θα λειτουργήσει ως χώρος συνάρθροισης των κατοίκων.]