Αποκατάσταση εργοστασιακού συγκροτήματος ΕΜΑΓΙΕ στην Κέα - Δρίμη, Θεοδώρα
[.. "γερασμένα" κτίρια που από τη στιγμή που σταμάτησαν να λειτουργούν, περνούν στο περιθώριο, λες και δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν, λες και δεν υπάρχουν. ή καλύτερα υπάρχουν και μας μολύνουν τον χώρο. Καθημερινό φαινόμενο που, πλην λίγων εξαιρέσεων, παίζουν το ρόλο του ηλικιωμένου συγγενή, που βγαίνοντας από την αγορά εργασίας από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται στο γηροκομείο, και στις περισσότερες των περιπτώσεων, χωρίς να είναι δική του επιλογή.. στα μέσα του καλοκαιριού.]