Πράσινη ζώνη στην πόλη του Αγρινίου : διαμόρφωση της κοίτης του ρέματος Ρεμπελιά - Γουβέλη, Φωτεινή
[ Η περιοχή επέμβασης βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην κοίτη του ρέματος Ρεμπελιά, το οποίο διασχίζει ένα τμήμα της πόλης και εκβάλει στη λίμνη Λυσιμαχεία. Το τμήμα εντός της πόλης ξεκινά από τις παρυφές του Πάρκου Αγρινίου, καταλήγει στην εθνική οδό. Η περιοχή μελέτης από την μια πλευρά συναντά το ιπποδάμειο σύστημα του Αγ. Κων/νου, ενώ από την άλλη συνορεύει με τον ατρακτοειδή ιστό του Αγρινίου. Η συνθετική ιδέα πάνω στην οποία βασίζεται η φυσιογνωμία του πάρκου είναι η δημιουργία τεσσάρων ζωνών, της γαλάζιας-κοίτη ρέματος, της κίτρινης-βασικός άξονας κίνησης, της πράσινης-φύτευση και της καφέ-χρήσεις εντός του πάρκου. Ο βασικός συνθετικός στόχος των ζωνών αυτών είναι η ομαλή απόληξη των δύο πολεοδομικών συστημάτων που γειτνιάζουν με το ρέμα. Ταυτόχρονα, επιδιώκεται ο συσχετισμός των δύο κανάβων ώστε η περιοχή μελέτης να αποτελέσει πολεοδομικά μια ομαλή μετάβαση από το ένα σύστημα στο άλλο.. αμφιθέατρο.]