Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς - Γαλανού, Ελένη
[Η Μονεμβασιά είναι μία καστροπολιτεία με 1000 περίπου κατοίκους και βρίσκεται 85 χλμ. από την πόλη της Σπάρτης. Η Μονεμβασιά- το Γιβραλτάρ της Ελλάδας- δεν είναι παρά ένας βράχος στη μέση της θάλασσας με μόνη είσοδό του μία στενή λωρίδα γης. Παρόλο που ο οικισμός προσελκύει τουρισμό, είναι χαρακτηριστική η έλλειψη οργανωμένων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Συνεπώς, με την επιλογή του θέματος, προσφέρουμε στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Το οικόπεδο είναι μία ενιαία αδόμητη περιοχή και βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως. Βασικό χαρακτηριστικό του οικοπέδου είναι το γεγονός ότι είναι επικλινές.. Στο υπόλοιπο οικόπεδο η κυκλοφορία είναι υπαίθρια. Όλες οι διαδρομές συναντώνται στον πυρήνα του συγκροτήματος, ο οποίος ενοποιεί και διαχωρίζει συνάμα τα studios από τα υπόλοιπα κτίρια.]