Προσέγγιση της δυναμικής ανάπτυξης της νέας πόλης του Ρεθύμνου - Αλεξανδράκης, Διογένης
[Η νέα πόλη του Ρεθύμνου: Ανάλυση- τεκμηρίωση- καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης, εντοπισμός προβλημάτων. Διατύπωση βραχυπρόθεσμων δράσεων και μακροπρόθεσμων στόχων. Πρόταση.]