Φοιτητική κατοικία στη Καλλιθέα - Βόινα, Μαρίνα
[Η διπλωματική εργασία αυτή επεξεργάζεται το θέμα της φοιτητικής κατοικίας, ξεκινώντας από μια γενικότερη ανάλυση της κατάστασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εστιάζοντας στη συνέχεια στην περιοχή της Καλλιθέας όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση για φοιτητική κατοικία από τους φοιτητές του Παντείου και Χαροκοπείου Πανεπιστημείου. Πάνω σε αυτά τα δεδομένα γίνεται μια πρόταση τέτοιας κατοικίας με ρεαλιστική αντιμετώπιση όσον αφορά την επιλογή του οικοπέδου, τον ΓΟΚ και τις χρήσεις των χώρων. Το κτίριο είναι μια 6όροφη πολυκατοικία πάνω στις κεντρικές οδούς Δοϊράνης και Δημητρακοπούλου. Οι τυπικοί όροφοι είναι 2 με μικρές παραλλαγές σε κάθε όροφο και περιλαμβάνουν από 4,5 ως 5,5 διαμερίσματα. Υπάρχουν 4 τυπολογίες διαμερισμάτων, μία από τις οποίες είναι δυόροφη με εσωτερική σκάλα. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι στο ισόγειο, συμπεριλαμβάνουν μια αυλή στο πίσω μέρος και μια ταράτσα στον 6ο όροφο.. Αυτός περιλαμβάνει κοινόχρηστους χώρους συνεύρεσης και βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο για τη διασφάληση της ιδιοτικότητας.]