Νέα δημοτική αγορά στη Λάρνακα - Αναστασίου, Χαράλαμπος
[Με απασχόλησε ένας χώρος που βρίσκεται εντός του αστικού εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, ένας χώρος που στο παρελθόν (μέχρι '94) έσφυζε από ζωή, αφού φιλοξενούσε το κτίριο της δημοτικής αγορά της πόλης, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Στην πορεία της εργασίας μου προτείνω την επαναφορά της δημοτικής αγοράς μαζί με κάποιες παρεμφερείς χρήσεις(αναψυχής). Άρχισα μελετώντας την άμεση, αλλά και ευρύτερη περιοχή του οικοπέδου μου, όπως και την ιστορία της περιοχής. Ακολούθησε μελέτη διάφορων αγορών ανά τον κόσμο και στη συνέχεια μια δική μου διερεύνηση του τι είναι η αγορά.. Δεν πρόκειται δηλαδή απλά για ένα κτίριο Δημοτικής Αγοράς, αλλά για μια πρόταση για την ευρύτερη περιοχή.]