Οι επιρροές των θετικών επιστημών στη ζωγραφική του 20ου αιώνα - Κώστα, Αθηνά
[Η σχέση μεταξύ επιστήμης και τέχνης και συγκεκριμένα η επίδραση των θετικών επιστημών στη ζωγραφική του 20ου αιώνα. Μέσα από παραδείγματα ζωγράφων και καλλιτεχνικών κινημάτων διερευνάται ο τρόπος κατά τον οποίο η νέα θεώρηση του κόσμου που προτείνουν οι επιστήμες του 20ου αιώνα, έδωσε έναυσμα στους καλλιτέχνες για να στρέψουν τη σημιουργία του προς αυτόν τον τομέα.]