Μονάδα παραγωγής κρασιού και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Αίγιο - Ζαχαρή, Χρυσάνθη
[Το θέμα αφορά στη δημιουργία μιας μονάδας παραγωγής κρασιού και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, σε έκταση του σιδηροδρομικού σταθμού του Αιγίου, από την οποία θα απομακρυνθεί η υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή. Το κτίριο του σταθμού, ως διατηρητέο, θα επαναλειτουργήσει ως κέντρο προώθησης τοπικών προϊόντων, ενώ παράλληλα προβλέπεται η δημιουργία ενός βιβλιοπωλείου, στο οποίο θα υπάρχουν βιβλία για το κρασί - και γενικότερα για τη βιομηχανική παραγωγή της πόλης, ιδίως την σταφιδοπαραγωγή-, μιας καφετέριας καθώς και ενός πολυχώρου, στον οποίο θα διοργανώνονται σεμινάρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις, τόσο σχετικά με το κρασί και τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα, όσο και για άλλους σκοπούς.. βοηθώντας τόσο στην τόνωση της τουριστικής κίνησης της περιοχής και την ανάδειξη της τοπικής της παράδοσης, όσο και στην προοπτική επανάκτησης της ιδιαίτερης σχέσης ανάμεσα στους κατοίκους της παραλιακής πόλης και τη θάλασσα.]