Διαδρομές στα λατομεία της Πάρου - Μαρινοπούλου, Μαρουσώ
[Το θέμα της διπλωματικής είναι η διαμόρφωση του τοπίου στην περιοχή των Αρχαίων Λατομείων της Πάρου. Η πρόταση έχει σαν στόχο να ζωντανέψει, να αναδείξει και να συνδέσει μεταξύ τους τα σκόρπια κομμάτια, τα ίχνη της ιστορίας στην περιοχή (αρχαίες στοές, βιομηχανικά ερείπια, νταμάρια απο τα μέσα του 20ου αιώνα). Αυτό επιτυγχάνεται είτε με τη δημιουργία διαδρομών που περνάνε από καίρια σημεία του τοπίου είτε με την καθοδήγηση του βλέμματος από το ένα σημείο στο άλλο. Στα βιομηχανικά ερείπια δημιουργούνται μεταλλικές κατασκευές που προσπαθούν, δίνοντας κάποιες απλές λειτουργείες να ζωντανέψουν και να ερμηνεύσουν κατά κάποιο τρόπο το εκάστοτε κέλυφος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι το μάρμαρο και η σκουριασμένη λαμαρίνα: δύο υλικα που υπάρχουν και υπήρχαν σε ποσότητα στο τοπίο και αντιπροσωπεύουν τις δύο κυρίαρχες ιστορικές περιόδους που έχουν επιδράσει στον χώρο: την αρχαιότητα και την εποχή της βιομηχανικής ανάπτυξης.]