Ανάπλαση αθλητικού κέντρου Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη - Αποστολοπούλου, Θεοδώρα
[Το αθλητικό κέντρο που βρίσκεται Πειραιώς & Π.Ράλλη είναι εγκαταλελλειμένο σε μεγάλο βαθμό, ενώ ένα κομμάτι του υπολειτουργεί και το υπόλοιπο δεν είναι ανοιχτό για το κοινό, αλλά στεγάζει μόνο προπονήσεις ομάδων. Αυτό το αθλητικό κέντρο αναδιαμορφώνεται γίνεται ανοιχτό για το κοινό & δημιουργούνται καινούριες δραστηριότητες (παγοδρόμιο, κεντρική καφετέρια, πολυχώρος αθλοπαιδιών). Ακόμα κατασκευάζεται αερογέφυρα που ενώνει τα δύο μέτωπα της Πειραιώς και σε συνδυασμό με την κεντρική διαδρομή που διατρέχει όλο το αθλητικό κέντρο και ενώνει το μέτωπο της Πειραιώς με την ενδοχώρα του Ρουφ, αποτελεί πέρασμα για τον επισκέπτη από τα Πετράλωνα στο Ρουφ. Το σεράφειο κολυμβητήριο διατηρείται αλλά γίνονται επεμβάσεις με κυριότερη την κατασκευή υπαίθριας 50άρας πισίνας αλλά και αυτή στην όψη του. Η διάταξη του αθλητικού κέντρου επανασχεδιάζεται από την αρχή με κύριους άξονες το κεντρικό υπαίθριο χώρο και την κύρια διαδρομή που διατρέχει το οικόπεδο.]