Η μνήμη του χθες στο σήμερα : Καλάβρυτα 1943-2006 - Κουλούρη, Άννα
[Αντικείμενο μελέτης της παρούσας εργασίας είναι αφ'ενός η γνωριμία με την επαρχία Καλαβρύτων και αφ'ετέρου, η ανάπτυξη προτάσεων βελτίωσης της πολιτιστικής και κοινωνικής εξέλιξης του τόπου μέσω συγκεκριμένων επεμβάσεων, κυρίως σε σχέση με τη διατήρηση της μνήμης - αναλλοίωτης στο πέρασμα του ιστορικού χρόνου, καθώς και με επεμβάσεις οι οποίες θα αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής με ταυτόχρονη διαφύλαξη και ανάδειξη της θαυμαστής ιστορίας της..]