Σύγχρονη ελληνική ναοδομία - Παπαγιάννη, Χριστίνα
[Πρόκειται για μια διερεύνηση σε σχέση με την εξέλιξη της ναοδομίας τα τελευταία χρόνια. Εξετάζεται η σημερινή κατάσταση της, στην Ελλάδα, και γίνονται νύξεις για το ποιος και γιατί ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί στη ναοδομία. Έπειτα, αναφέρονται οι τρεις γενικές τάσεις της ναοδομίας σήμερα, ο νεοβυζαντινισμός, οι αφαιρετικοί- γεωμετρικοί ναοί και οι ρηξικέλευθοι(περισσότερο ή λιγότερο) ναοί. Ο κύριος σκοπός της εργασίας, είναι να συγκεντρώσει υλικό(σχέδια, φωτογραφίες) από τις αρχιτεκτονικές λύσεις ναών της τελευταίας, κυρίως, κατηγορίας(ρηξικέλευθοι ναοί). Επιχειρεί να σχολιάσει τα παραδείγματα αυτά και ίσως να σημειώσει κάποια κοινά χαρακτηριστικά τους.]