Επαναπροσδιορισμός των χώρων εμπορίου. Το παράδειγμα της Prada - Καπίρη, Μαρία
[Αρχικά γίνεται μαι σύντομη αναφορά στο εμπορικό κατάστημα και πως αυτό μετεξελίχθηκε στις μέρες μας. Στη σύνεχεια αναφερόμαστε στην εταιρεία πώλησης ενδυμάτων Prada και στην στρατηγική εξάπλωσης της σε όλο τον κόσμο. Ακολουθεί μια εκτενέστερη αναφορά και ανάλυση στα καταστήματα της εταιρείας Prada στη Νεα Υορκη του Rem Koolhaas , και στο Τόκυο των Herzog & de Meuron . Kλείνοντας ακολουθεί μια μεταξύ τους σύγκριση και αναλύονται τα συμπεράσματα.]