Να 'ταν η σχολή οικόπεδο - Κίζης, Κωσταντής
[Αυτή η διπλωματική εργασία είναι η μελέτη νέων κτιρίων για την αρχιτεκτονική σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο ανατολικό τμήμα του συγκροτήματος στην Πατησίων. Όπως δηλώνει ο τίτλος το σενάριο της εργασίας βασίζεται στην παραδοχή ότι μπορούμε να θεωρήσουμε αυτό το κομμάτι οικόπεδο, ένα ελεύθερο από κτίρια πεδίο για τη δημιουργία ενός νέου αρχιτεκτονικού έργου. Έχουμε θεωρήσει ότι στο συγκρότημα της Πατησίων θα στεγασθεί μονάχα η σχολή Αρχιτεκτόνων.. δηλαδή των μεταπολεμικών.]