Νέο δημαρχείο στα Χανιά - Τσιναράκης, Θεόδωρος
[Μελετήθηκε η αντικατάσταση του παρόντος δημαρχείου με ένα σύγχρονο κτίριο το οποίο θα σέβεται τις ανάγκες των υπαλλήλων του, θα προσκαλεί τους κατοίκους της πόλης στο εσωτερικό του και θα αποτελεί πνευματικό και πολιτιστικό πυρήνα στη γειτονιά και το ευρύτερο δίκτυο της πόλης. Στη συνθετική διαδικασία σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι επισκέψεις και οι φωτογραφίες κτιρίων, τοποσήμων, και αρχιτεκτονικών κατασκευών γενικότερα στα Χανιά αλλά και την Αθήνα. Επίσης ελήφθη υπ'όψιν η μελέτη των απαιτήσεων όλων, σχεδόν, των χρηστών του δημαρχείου, μέσω συζητήσεων και ερωτηματολογίων, οι οποίες ικανοποιήθηκαν κατα το δυνατόν. Το γενικό ύφος του κτιρίου επιδιώχθηκε να είναι ανεπίσημο και φιλικό, να προσκαλεί τον επισκέπτη, να δημιουργεί περιβάλλον το οποίο να ανυψώνει το βιοτικό επίπεδο και τη διάθεση των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν.]