Αποκατάσταση και επανάχρηση λοιμοκαθαρτίου Κυθήρων - Πεφάνη, Θέλμα
[Το Λοιμοκαθαρτήριο που προτείνεται για το νέο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού , βρίσκεται στο Καψάλι το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την χώρα με οδικό δίκτυο. Η χρήση αυτή δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεσμευτικές διατάξεις με αποτέλεσμα οι νέες λειτουργικές ανάγκες να μπορούν να προσαρμοστούν στην τυπολογία του κτιρίου χωρίς την ανάγκη σημαντικών μετατροπών. Η δημιουργία νέων στοιχείων είναι αναστρέψιμη. Εξωτερικά προτείνεται η ανάρτηση ξύλινης πέργκολας και στις τρεις πτέρυγες με σκοπό τον σκιασμό ενός τμήματος της εσωτερικής αυλής. Εσωτερικά προτείνεται η κατασκευή του δαπέδου και η κατασκευή των βιτρινών για τα εκθέματα . Προτείνεται ακόμα νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και στον περιβάλλοντα χώρο. Για την δημιουργία της καινούργιας πτέρυγας , καταργήθηκε το μισογκρεμισμένο θολωτό κτίσμα που βρισκόταν ανάμεσα σε δύο πτέρυγες . Αυτή η πλάγια σύνδεση χρησιμοποιήθηκε για την ένωση των δύο κτισμάτων η οποία πραγματοποιείται με μια υπαίθρια ράμπα κλίσεως 7 .. είναι φυτεμένο.]