Η σχεδιαστική ακροβασία ανάμεσα στο κείμενο και την εικόνα - Λαντζάκη, Αφροδίτη
[Η προκείμενη διάλεξη με αφορμή το παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη «και να μου πεις για τα παιχνίδια σου», διαπραγματεύεται τη σχέση ανάμεσα στην εικόνα και το κείμενο ενός βιβλίου, καθώς και τη στάση του εικονογράφου ή και του ίδιου του αναγνώστη έναντι αυτού.]