Ξενοδοχείο και χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων στον πολιτιστικό άξονα της Πειραιώς - Κατσιβέλη, Δανάη
[Το θέμα αφορά στη δημιουργία νέου ξενοδοχείου και χώρων εμπορίου και αναψυχής καθώς και χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Το κτιριολογικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενοδοχειακή μονάδα σαράντα δωματίων με χώρο υποδοχής, καθιστικό και δωμάτια συσκέψεων, γυμναστήριο και κλειστή κολυμβητική δεξαμενή, καθώς και βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης προτείνεται η δημιουργία εστιατορίου, ψηφιακής βιβλιοθήκης, φαρμακείου, κομμωτηρίου, καταστήματος ειδών ένδυσης και καταστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ταυτόχρονα το κτιριολογικό περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εκθεσιακό χώρο, υπαίθρια γλυπτοθήκη και υπαίθριο θέατρο. Βασική ιδέα πάνω στην οποία στηρίζεται η συνθετική πρόταση είναι η ταχύτητα της οδού Πειραιώς πάνω στην οποία βρίσκεται το προτεινόμενο κτίριο, καθώς και η εννοιολογική συνέχεια της οδού Ερμού. Στόχος της λύσης ήταν να παραλαμβάνει την πορεία της Ερμού και να διαχέει τους διαβάτες της σε αυτό τον διαδραστικό χώρο με τελική κατάληξη έναν υπαίθριο πολυχώρο. Όσον αφορά στην ταχύτητα, ο ξενοδοχειακός όγκος έχει.. λειτουργίες.]