'Hπιες αναπλάσεις στην περιοχή του Προφήτη Δανιήλ - Κατσιμπάρδη, Ασημίνα
[ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Η περιοχή του Προφήτη Δανιήλ βρίσκεται 3 χιλιόμετρα από την Ομόνοια, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Οριοθετείται από μεγάλους οδικούς άξονες όπως την Λεωφόρο Αθηνών από βορρά, την Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως στα ανατολικά και την Ιερά Οδό στα νότια, ενώ από την δυτική πλευρά, όριο αποτελεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Μια μεταβατική ζώνη ο Προφήτης Δανιήλ, βρίσκεται ανάμεσα σε περιοχές με διαφοροποιημένες διεκδικήσεις(αστική συνοικία στο Μεταξουργείο, χώροι διασκέδασης στο Γκάζι, πρασινο και εκπαίδευση σε Βοτανικό Κήπο και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα) περιλαμβάνοντας στοιχεία από όλες, με αποτέλεσμα την δημιουργία αντιθετικών σχέσεων.. με παιδική χαρά και φύτευση.]