Παιδική κατασκήνωση στην αρχαία Ερένεια - Μηλάκης, Ιωάννης
[Με την παρούσα διπλωματική εργασία προτείνονται νέες κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και γενικότερη αναδιάρθρωση του χώρου στον οποίο λειτουργεί ήδη μια εθελοντική κατασκήνωση στην Αρχαία Ερένεια. Η προστασία του υφιστάμενου ιστού των δένδρων και η λιτότητα στις αρχιτεκτονικές μορφές και τα υλικά τα οποία επιλέγονται προκειμένου να είναι η πρόταση ρεαλιστική προτείνονται κάποιες λειτουργικές τροποποιήσεις και νέες κτιριακές εγκαταστάσεις.. Για την κατασκευή των κτισμάτων χρησιμοποιείται κυρίως το ξύλο ενώ όλα τα προτεινόμενα κτίσματα ακολουθούν τον ίδιο κατασκευαστικό κάνναβο των 5.00μ και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να κατασκευαστούν από τα ίδια τα στελέχη της κατασκήνωσης σχετικά εύκολα.]