Εφαρμογές συστημάτων δροσισμού στη σύγχρονη αρχιτεκτονική της Κύπρου - Νεοφύτου, Μιχάλης
[Αφορά συστήματα δροσισμού στη σύγχρονη αρχιτεκτονική της Κύπρου που διεκπεραιώνεται μέσα από τη μελέτη 17 κτιρίων (δημόσιων και ιδιωτικών) σχετικά με τα συστήματα δροσισμού αλλά και το αρχιτεκτονικό τους ενδιαφέρον.]