Διαμόρφωση περιβαλλοντικού πάρκου στην κοιλάδα των Τεμπών - Μπασλή, Ελένη
[Αντικείμενο αυτής της εργασίας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε η κοιλάδα των Τεμπών να αναδειχθεί και να αποτελέσει τόπο επίσκεψης και διακοπών για οποιονδήποτε κάτοικο της χώρας. Είναι ένας τόπος πλούσιος σε ιστορία, σχετικά άγνωστη, καθώς και βιότοπος εξαιρετικής σημασίας αναγνωρισμένος σε διεθνή επίπεδα. Κατά την εκπόνηση της εργασίας κύριος στόχος ήταν η ανάδειξη όλων των επιμέρους αξιόλογων στοιχείων της περιοχής και η «χάραξη» μιας προτεινόμενης διαδρομής, ώστε ο επισκέπτης να έρθει σε επαφή με τη φύση, να μάθει την ιστορία του τόπου του, και να ευαισθητοποιηθεί σε θέματα περιβαλλοντικά. Για τους άνω λόγους, η οποιαδήποτε αρχιτεκτονική επέμβαση κρατήθηκε σε χαμηλή κλίμακα και με υλικά από τη φύση και για τη φύση.. την πορεία του προς την έξοδο της κοιλάδας.]