Αρχιτεκτονική εκκλησιαστικού τελετουργικού - Λέντας, Αλκιβιάδης
[Το αντικείμενο της εργασίας αυτής επιλέχθηκε λόγω προσωπικής βαθύτερης αναζήτησης και καταπιάνεται με ζητήματα της Ορθόδοξης Χριστιανικής ναοδομίας με επίκεντρο την Ελλάδα. Υπάρχει μια συλλογή παραδειγμάτων ναών που κατασκευάστηκαν στο άμεσο περιβάλλον μου ως σήμερα και παρουσιάζεται ως μια ρεπορταζιακή αναδρομή και περίληψη της ναοδομίας στην Αττική με απώτερο σκοπό όχι την ανάλυση της ως τώρα ναοδομικής πραγματικότητας αλλά την ανάδειξη και την έκφραση κάποιων προσωπικών μου αντιρρήσεων πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αντιρρήσεις τόσο οικοδομικές- αισθητικές, όσο και συμπεριφορικές.. περιλαμβάνοντας φυσικά και μια νέα ανάλυση της Λειτουργίας.]