Μεταλλεία - Κρεμέζη, Ευγενία
[Η περιοχή, το Μέγα Λιβάδι στην Σέριφο, είναι ένας τόπος φορτισμένος με ιστορική μνήμη. Ένας τόπος που βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ της φύσης και της ανθρώπινης παρέμβασης. Η μεταλλευτική δραστηριότητα που αναπτύχθηκε από τα μέσα του 1800, για έναν περίπου αιώνα, έχει αφήσει τα σημάδια της στο τοπίο. Στο παρόν, είναι ένας τόπος νεκρός. Η εργασία αυτή επιδιώκει να καταστήσει σαφή τα όρια ανάμεσα στο φυσικό και το ανθρωπογενές.. Φύση και ανθρώπινη παρέμβαση έρχονται σε έναν διαρκή διάλογο-αντίλογο. Ταυτόχρονα, οι δύο αυτές αντιθετικές έννοιες, ισορροπούν.]