Οικιστικό σύμπλεγμα στο Μεσολόγγι - Αναγνώστου, Αθηνά
[Αφορά μια περιοχή του Μεσολογγίου, νοτιοανατολικά της πόλης, που ανοικοδομείται. Η περιοχή διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και τον πολεοδομικό ιστό της πόλης.]