Αστικό τοπίο κατοικιών στα Καμίνια - Τσελιάγκου, Ιωάννα
[Σκοπός της διπλωματικής ήταν η αναβάθμιση της περιοχής «Λεύκα» στα Καμίνια του Πειραιά συρράφοντας τον αστικό ιστό με τη συνέχιση των ήδη υπαρχόντων δρόμων και μέσα στο οικόπεδο. Αρχές σχεδιασμού ήταν η ανάμιξη των χρήσεων και ο άμεσος συσχετισμός του πρασίνου με το κτισμένο περιβάλλον. Επάνω στη Θηβών επιλέχθηκε να κρατηθεί το μέτωπο των υπερτοπικών χρήσεων βιοτεχνικού χαρακτήρα. Εκεί λοιπόν έχουμε μια ζώνη συνεργείων κάτω από ένα κεκλιμένο φυτεμένο επίπεδο που μονώνει την κατοικία από το θόρυβο και τους ρύπους.. Οι τύποι των κατοικιών καθορίστηκαν ώστε να υπάρχει πολυπλοκότητα και διαφοροποίηση, επιτρέποντας διαφορετικές μορφές συγκατοίκησης.]