"Καλώς ήρθατε στην έρημο του πραγματικού.." : το παράδειγμα των club - Σπαθή, Κατερίνα
[Αντικείμενο της εργασίας αυτής είναι η διερεύνηση των χώρων των club. Δηλαδή να αναζητηθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην μαζική εμφάνιση τους, να διερευνηθεί τι προσφέρουν στους χρήστες τους, ποια ανάγκη ήρθαν να ικανοποιήσουν και να εξεταστούν οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί ο αρχιτεκτονικός τους σχεδιασμός. Καταγράφεται ακόμη η εξέλιξη και η σημασία της νέας οικονομικής πραγματικότητας καθώς και οι επιπτώσεις της στην κουλτούρα του σύγχρονου ανθρώπου, αφού θεωρείται ότι από τα παραπάνω ( οικονομία & κουλτούρα) επηρεάζονται και οι χώροι των club. Στην συνέχεια αναλύεται η σημασία παραγόντων όπως το βλέμμα, η εικόνα και ο ήχος για ένα club και καταγράφεται ο ρόλος τους στο σχεδιασμό του. Επίσης επιχειρείται μία σύγκριση θεάτρου και club. Τέλος αναφέρονται ορισμένα παραδείγματα από χώρους club και καταγράφονται τα τελικά συμπεράσματα.]