Ξύλινη κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στους Θρακομακεδόνες - Ανδριέλου, Νεκταρία
[Στη συγκεκριμένη εργασία επιχειρήθηκε η σύνθεση βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας 36 παιδιών, στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους της κοινότητας Θρακομακεδόνων. Μια από τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν από τα πρώτα κιόλας στάδια της συνθετικής διαδικασίας, αφορούσε το υλικό του φορέα της κατασκευής. Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση να είναι το ξύλο το υλικό κατασκευής του φορέα στο σύνολό του, ήταν αφενός η υψηλή σεισμικότητα της περιοχής των Θρακομακεδόνων, αφετέρου το γεγονός ότι το ξύλο σαν υλικό έχει την ικανότητα να δημιουργεί ιδιαίτερα ''ζεστούς'' εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον επιδιώχθηκε να είναι εμφανής η κατασκευή του φέροντος οργανισμού στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο για λόγους προστασίας του ξύλου από τον ήλιο και τη βροχή, όσο και για το γεγονός ότι θα αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα οπτική εμπειρία για τα παιδιά.. τις στατικές και κατασκευαστικές ικανότητες του υλικού του φορέα.]