Πρόταση για τη στέγαση των φοιτητών στην πόλη της Μυτιλήνης - Δεληκάρη, Βενετία
[Το πανεπιστήμιο της Μυτιλήνης, παράρτημα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στεγάζει τις ακαδημαϊκές και διοικητικές του λειτουργίες εν μέρει στο συγκρότημα τύπου campus που βρίσκεται έξω από την πόλη, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί πολλά πανεπιστημιακά κτήρια στο κέντρο της Μυτιλήνης. Η στέγαση των φοιτητών στην πόλη καλύπτεται από ενοικιαζόμενα δωμάτια κατά τη χειμερινή περίοδο και υπάρχει πρόβλεψη ανέγερσης φοιτητικής εστίας σε αγροτεμάχιο έξω από την πόλη. Παρόλα αυτά, η θέση του και ο χαρακτήρας του κτηρίου που θα προκύψει κρίθηκε ασύμβατος με τη φυσιογνωμία της Μυτιλήνης και θεωρήθηκε έτσι σκόπιμο να προταθεί μια εναλλακτική λύση. Αντικείμενο διερεύνησης της διπλωματικής αυτής εργασίας, τελικά, είναι η δυνατότητα της διασποράς των φοιτητικών κατοικιών μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο το οποίο θα αναλάβει τις στεγαστικές ανάγκες, αλλά θα προσφέρει και επιπλέον κοινόχρηστες λειτουργίες για τους φοιτητές.. σαν ενδεικτική εφαρμογή σε τρία διαφορετικά οικόπεδα.]