Περίπατος στην Σαλαμίνα - Σακελλαρίου, Αντώνης
[Στην διάλεξη αυτή θέμα είναι το νησί της Σαλαμίνας και μέσω στοιχείων που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική σε μια διαχρονική πορεία μέχρι και το σήμερα, η κατανόηση της εξέλιξης της Σαλαμίνας και η ανάδειξη των σημερινών προβλημάτων της. Επέλεξα την ανάδειξη του πλούτου (ιστορικού και αρχιτεκτονικού) της Σαλαμίνας, αλλά και των προβλημάτων και των δυσάρεστων παραγόντων που πονούν το νησί. Με την χρήση σχεδίων, φωτογραφείων, βίντεο και παρατήρηση σαν χρήσιμα εργαλεία κάναμε ένα περίπατο στη Σαλαμίνα, με στάσεις και σημεία ιδιαίτερα και με ενδιαφέρον για το νησί της Σαλαμίνας.]