Ψηφιακές πόλεις και ψηφιακός χώρος - Γκούμας, Ιωάννης
[Η εργασία αυτή πραγματεύεται το τι είναι οι ψηφιακές πόλεις, σε ποιες εφαρμογές ή προγράμματα η/υ συναντάμε τέτοιες και ποιοι είναι οι πιθανοί τύποι ψηφιακών πόλεων που μπορεί κάποια στιγμή να επισκεφτούμε. Στις ενότητες της μελέτης αναπτύσσονται οι διαδικασίες και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κανείς να επισκευτεί μία τέτοια πόλη, να κινηθεί σε αυτή και για ποιο λόγο θα ήθελε κάποιος να επισκεφτεί μία ψηφιακή πόλη..]