Το σχήμα του κενού - Δρανδάκη, Χαρά - Στυλιανή
[Το κείμενο αναφέρεται στη κινέζικη καλλιγραφία, μία φιλοσοφία εν δράσει, η οποία συμπυκνώνει μέσα της την έννοια του κενού ως βασικού πυρήνα της κινέζικης σκέψης. Αποτέλεσε ένα έναυσμα για σκέψεις που αφορούν την αρχιτεκτονική σχετικά με μία αναζήτηση που περιστρέφεται γύρω το κενό. Με άξονα το ποίημα αναλύονται έργα των Chillida, Eisenman, Zumthor. Η μελέτη πραγματοποιείται σε υποενότητες σχετικά με το γενικό δίπολο κενό-πλήρες. Ξεκινάει από τη μονάδα του ατόμου και διευρύνεται για να συμπεριλάβει το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο ανήκει καταλήγοντας στο πρωταρχικό ζεύγος ουρανός-γη. (αντιλαμβανόμενοι τον ουρανό ως το κενό που περιβάλλει τη γη). Τα επίπεδα ανάλυσης δεν δρουν αποκομμένα μεταξύ τους, αλλά μέσω του κενού αλληλεπιδρούν, δημιουργώντας πολλαπλές αναγνώσεις του χώρου.. Παροτρύνει σε μία παρατήρηση του κόσμου που δίνει ευκαιρία στην πραγματοποίηση της μεταφοράς, της φαντασίας και της μετουσίωσης από γεγονότα και ύλη στα νοήματα που φέρουν και κάθε φορά να εμφανίζονται με τρόπο διαφορετικό.]