Χώρος _ σώμα _ κίνηση : το ίχνος της ανθρώπινης δραστηριότητας - Κάχρη, Ζέτα
[Η διαμόρφωση του χώρου προκύπτει από τη συναρμογή των σχεδιαστικών εφαρμογών που αφορούν τα όριά του αλλά και το ίχνος των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Είναι το σημείο όπου η χορογραφία ως αλληλουχία κινήσεων που αναδεικνύει εν δυνάμει σχηματισμούς και συγκροτείται βάσει της ανάγκης του σώματοςγια κίνηση, ενσωματώνει χωρικές διαστάσεις και μετατρέπεται σε χώρογραφία, καθορίζοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.]