Σύμη, επεμβάσεις σε παλιά κελύφη - Ζωγράφος, Δ
[Το βασικό ζητούμενο της διάλεξης αυτής, είναι πως θα δώσεις νέα ζωή στα παλιά κελύφη χωρίς να τα αλλοιώσεις, συγχρόνως όμως να δώσεις διέξοδο στα ερεθίσματα, στη συγκίνηση που σου προκαλούν με τρόπο δημιουργικό. Παρουσιάζονται τα βασικά στάδια μίας τυπικής αποκατάστασης και μέσω αυτής θα επιχειρήσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τον τρόπο εργασίας σε παραδοσιακούς οικισμούς.]