Περίπτερο εκθέσεων - Παντουβάκη, Γεωργία
[Σχεδιάζοντας ένα περίπτερο εκθέσεων μέσα στον αστικό ιστό είχαμε σαν στόχο να δημιουργήσουμε έναν χώρο μη στατικό. Ενα χώρο που η κίνηση να είναι κύριο συστατικό του και ταυτόχρονα ένα χώρο που να εισβάλει στη ροή της κίνησης της πόλης. Υιοθετώντας τη μορφή του περάσματος τονίζεται η επιδίωξη μιας πορείας μέσα από τα δρώμενα η οποία ίσως να μην μας απομακρύνει ουσιαστικά από την κίνησή μας στο αστικό περιβάλλον. Το εξωτερικό περίβλημα είναι μόνο μια μεμβράνη που αποτελεί το όριο του ανοιχτού δημόσιου χώρου και του στεγασμένου χώρου που όμως απευθύνεται επίσης στο κοινό. Στο εσωτερικό η αντίληψή μας για το χώρο αλλάζει καθώς κινούμαστε μέσα σε αυτόν. Ο χώρος σε κάθε χρονική στιγμή είναι διαφορετικός. Αυτό προσδιορίζει εν μέρει το ρυθμό της κίνησης και της ροής του χρόνου μέσα στο χώρο. Αυτές οι συνθήκες μας αναγκάζουν να βιώσουμε σωματικά το χώρο και μας υποχρεώνουν να μεταβληθούμε σε ενεργούς παρατηρητές. Αντιλαμβάνομαι το χώρο τις ποιότητές του και τις διαστάσεις του μέσα και τέλος γίνομαι συνειδητός περιπατητής της ίδιας της πόλης. .]