Βότρυς : κατοικίες και λειτουργίες που αφορούν τη γειτονιά - Δημητρίου, Ιφιγένεια
[Πρόκειται για επανάχρηση του βιομηχανικού κτιρίου Βότρυς, το οποίο λειτούργησε ως οινοποιείο από το 1885 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και βρίσκεται στα Σεπόλια, στις Σιώκου και Αυλώνος. Το παλιό συγκρότημα αποτελείται από 3 κτιριακές ενότητες. Το κεντρικό διατηρητέο κομμάτι, λίθινο, κτισμένο σταδιακά το 1885, 1903-05, του οποίου τα κτίρια δημιουργούν διάταξη αιθρίου και είναι ένα από τα πρώτα δείγματα αρχιτεκτονικής βιομηχανικών κτιρίωντου 1900. Δεύτερη ενότητα είναι ένα κτίριο δίπλα στο λίθινο, χτίστηκε μεταξύ 1920 και 30 και είναι μικτής κατασκευής (Φ.Ο. από οπλισμένο σκυρόδεμα και πλήρωση από οπτόπλινθους και πέτρα). Η τρίτη ενότητα είναι ένα μπετονιένο κτίριο κατοπινά κατασκευασμένο και αδιάφορης μορφής.. ένα συγκρότημα δηλαδή κατοικιών.]