Μαθαίνοντας της την α(σ)τική οδό - Γούτσου, Παναγιώτα - Αθανασία
[Η διπλωματική έχει σαν σημείο εκκίνησης την ερμηνεία της παρουσίας των δικτύων κινητικότητας μέσα στη σύγχρονη πόλη. Η δομή της σύγχρονης μετα-φορντικής καπιταλιστικής πόλης βασίζεται στην κινητικότητα ανθρώπων, αγαθών, πληροφορίας. Ο χρόνος γίνεται η καθοριστικότερη από τις τέσσερις διαστάσεις και ο μύθος της ταχύτητας είναι πιο ζωντανός από ποτέ. Κατανοώντας τη σημασία του γραμμικού χρόνου και της κινητικότητας για την συγκρότηση της σύγχρονης πόλης με ενδιαφέρει να μελετήσω τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εισαγωγή του γραμμικού χρόνου στο πεδίο της πόλης μέσω των δικτύων ταχείας κίνησης και τα ζητήματα χώρου και κλίμακας που αυτομάτως τίθενται κατά την αλληλεπίδρασή τους με την πόλη. Θέτωντας παράλληλα το ερώτημα αν αυτός είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος ένταξης του πολύ σημαντικού για τη σύγχρονη αστικότητα γραμμικού χρόνου μέσα στο συνθετικό της τοπίο.. τους Αστικούς Επιταχυντές/kazu©.]