Σταθμοί υποστήριξης ελεύθερης διαμονής στη φύση - Επιφανίου, Μυρτώ
[Πρόκειται για ένα σύνολο μονάδων παροχής βασικής υποδομής για οποιονδήποτε επιθυμεί να κατασκηνώσει στη φύση. Αφορμή αποτέλεσε η πρόταση για ένα διεθνή αγώνα περιπέτειας διάσχισης της Πίνδου σε 9 ημέρες τον «Pindos VO2 max». Η διαδρομή δεν είναι συγκεκριμένη. Ορισμένα είναι όμως τα 8 σημεία διανυκτέρευσης, που γίνονται σημεία παρέμβασης του θέματος, κρατώντας στον τόπο τις εφήμερες ανάγκες του αγώνα (παρασκευή φαγητού, λουτρo) και πέρα από τη λήξη του για άλλες δραστηριότητες. Η συσχέτιση του εφήμερου της δράσης και του μόνιμου της υποδοχής διαμορφώνει και τη συνθετική έκφραση. Παράλληλα η ύπαρξη 8 σημείων θέτει το ζήτημα του συνόλου και οδηγεί στην αναζήτηση μιας κοινής σχεδιαστικής συνθήκης. Αυτή προκύπτει από την έκφραση της κυρίαρχης δυναμικής του τοπίου, όπως αυτή ορίζεται από το βλέμμα, μέσα από ένα σύστημα γραμμών. Το σύστημα εφαρμόζεται στο ανάγλυφο αντικαθιστώντας την τοπογραφία των ισοϋψών με την τοπογραφία της θέασης. Ο τρόπος ένταξης εξαρτάται από την συνολική τοπιακή συνθήκη και επικεντρώνεται στα σημεία αλλαγής κλίσης του εδάφους. Πρακτικά, .. ενότητες.]