Έρκυνα, το ποτάμι της Λειβαδιάς και η εξέλιξη της πόλης - Νικολάου, Γεωργία
[Ενότητες διάλεξης: η εξέλιξη της πόλης απο τους αρχαίους μέχρι σήμερα. Η δομή της πόλης σήμερα και της περιοχής γύρω από το ποτάμι. Το ποτάμι και ο ρόλος του σήμερα στην πόλη. Προβλήματα και προοπτικές εξέλιξης της πόλης και του ποταμού. Συμπεράσματα]