Το συγκρότημα του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Ακρωτήρι Χανίων - Νικολαΐδου, Χριστίνα
[Η εργασία αφορά στη χωροθέτηση των νέων εγκαταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης - στο Ακρωτήρι Χανίων. Στην περιοχή, αρχικά μελετήθηκε - κατόπιν διαγωνισμού - και προκρίθηκε το σχέδιο.. Η εργασία απαρτίζεται απο 3 κεφάλαια: Στο πρώτο - εισαγωγική ενότητα - γίνεται μια σύντομη ιστορική περιγραφή των πανεπιστημίων, στο δεύτερο μελετάται το ρυθμικό σχέδιο (νέο) ενώ στο τρίτο γίνεται η ανάλυση του εκάστοτε συγκροτήματος κτιρίων.]