Αμφίδρομες ροές ανάμεσα σε δύο φαινομενικά διαφορετικούς χώρους : συσχετισμοί αρχιτεκτονικής- "Μόδας", έργο καλλιτεχνικής δημιουργίας - Γιαννικόπουλος, Χαράλαμπος
[Σήμερα η δημιουργία χώρων, οι οποίοι φιλοξενούν την έκθεση ενδυμάτων, και δε χρησιμοποιούνται μόνο για την πώλησή τους, αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αρχιτέκτονες. Η αρχιτεκτονική των καταστημάτων αυτών τροφοδοτείται από την τέχνη, την κοινωνία, την τεχνολογία, τον πολιτισμό, αλλά κυρίως από το έργο του σχεδιαστή, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί σε κάθε τέτοιο χώρο. Στόχος της αρχιτεκτονικής σύνθεσης στον τομέα αυτό είναι να παράγει χώρους μόνιμους, οι οποίοι θα στεγάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εφήμερες δημιουργίες της υψηλής ραπτικής και θα συμβάλλουν στην προβολή του ιδιαίτερου νοήματος του σχεδιασμού ενδυμάτων για κάθε έναν ιδιαίτερο σχεδιαστή. Οι κατευθυντήριες συνθετικές αρχές, οι οποίες υιοθετούνται για την επίτευξη του στόχου αυτού, διαμορφώνονται με βάση τις ιδιαιτερότητες των χώρων αυτών, τη σχέση, η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα στα αρχιτεκτονικά έργα και τους σχεδιαστές-δημιουργούς, καθώς και την εμπορική διάσταση των χώρων αυτών.. χρησιμοποιώντας τα δικά τους ιδιαίτερα εκφραστικά μέσα.]