Παιδικό χωριό S.O.S. στη Θράκη - Κεδίκογλου, Αικατερίνη
[Ένα μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό ίδρυμα που αναλαμβάνει την κηδεμονία των παιδιών που προέρχονται από προβληματικές οικογένειες, είτε παιδιών που ορφάνεψαν. Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 2 παιδικά χωριά, ένα στη Βάρη και ένα στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Το εν λόγω βρίσκεται στο χωριό Αρίστειο, στη Θράκη.]