Σταθμός για τον προαστιακό σιδηρόδρομο - Βουκουβάλας, Νίκος
[Με έμφαση σε μια αρχιτεκτονική που συνδιαλέγεται με το τοπίο και την πόλη σχεδιάστηκε ένας σταθμός για τον προαστιακό σιδηρόδρομο που θα μπορεί να λειτουργεί τόσο όσο ένα έργο υποδομής, όσο και ως ένας χώρος που χαρακτηρίζει την πόλη. Αποτελεί συνολικά, έναν ενδιάμεσο χώρο, έναν κόμβο, όχι μόνο μεταξύ της αφετηρίας και του τέρματος του ταξιδιού, αλλά και της προετοιμασίας του επιβάτη, ένα interface, ανάμεσα στην κίνηση και τη στάση.]