Πολυτεχνική σχολή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - Κιτρομηλίδου, Μαρία
[Η διπλωματική εργασία αφορά στο σχεδιασμό ενός κτιρίου για την Πολυτεχνική Σχολή Κύπρου που περιλαμβάνει τα τμήματα των αρχιτεκτόνων, των μηχανολόγων, των ηλεκτρολόγων και των πολιτικών μηχανικών. Η πρόταση εντάσσεται στα πλαίσια των διαγωνισμών για την ανέγερση των κτιρίων των σχολών της πανεπιστημιούπολης Κύπρου. Η αναδίπλωση του εδάφους ως αφορμή στον τρόπο επίλυσης, "μορφοποιεί" το κτίριο. Πρόθεσή μας το κτίριο να γίνει στοιχείο του τοπίου, ένας περίπατος μέσα στη φύση όπου η κίνηση να αποτελέσει το κύριο στοιχείο.]