Γέφυρες πολιτισμού : υποδοχή, υποστήριξη, ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Πάτρα - Λιόλιου, Βασιλική
[Σε ένα εγκαταλελειμένο οικόπεδο, ενός παλιού εργοστασίου ζυθοποιίας στην Πάτρα, που λειτουργεί σαν ασυνέχεια μέσα στον ιστό της πόλης, σχεδιάζω ένα τόπο στον οποίο εισέρχεται η πόλη.. Ο τόπος διαμονής είναι ένα τοπίο μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις ανάγκες σε δομημένο χώρο.]